Kolmekymmentä ja still alive

Eilen sitten napsahti maaginen kolmekymppiä mittariin. Kuten olen jo aiemmin todennut, tämä numero itsessään ei minua häiritse, päinvastoin, olen ihan mielelläni kolmekymppinen ja se istuu nykyiseen identiteettiini ongelmitta. Viime kuukausina olen kuitenkin löytänyt itseni aiempaa useammin pohdiskelemasta elämääni ja sen suuntaa. Sanotaan, että ihmiset elävät seitsemän vuoden sykleissä ja syklistä toiseen siirtyminen saa usein aikaan jonkinlaisen kriisin tai vähintään pohdinnan paikan. Tällainen taitekohta tuntui osuneen kohdalleni, liittyi se sitten kyseiseen numeroon tai ei. Joka tapauksessa tänään tuntuu, että olen vähitellen saanut nämä pohdinnat pohdittua ja asiat selvitettyä ja fiilis on hyvä. Kolmenkympin virstanpylvään virallinen saavuttaminen on nyt varmasti hyvä kohta palata taas elämään hetkessä - varsinkin kun nykyhetkellä on kaikenlaista mielenkiintoista tarjottavanaan.

Itse synttäripäivä oli kaikinpuolin mukava. Münchenin ailahteleva sää oli puolellani ja aurinko paistoi ja lämmintä riitti aamusta iltaan. Aamupäivällä kävimme Tytön kanssa ensimmäistä kertaa saksankielisessä leikkiryhmässä ja se meni loistavasti. Meidät otettiin hyvin vastaan, Tyttö tykkäsi kovasti ja minä pääsin vihdoin harjoittamaan saksaani. Kuin pienenä synttärilahjana Tyttö nukkui iltapäivällä tavallista pidemmät päiväunet. Vaimon palattua töistä mentiin koko porukalla viereiseen Biergarteniin synttäriaterialle, joka koostui currywurstista, ranskalaisista ja pienestä oluesta (täällä siis pieni on 0,5 l ja iso 1,0 l). Ehkä vähän vaatimatonta, mutta hyvin maistui! Sillä aikaa Tyttö leikki Biergartenin sisällä olevalla lasten leikkialueella. Täällä on tyypillistä, että tullaan oluelle koko perheen voimin ja lapset sitten leikkii siinä vieressä kun vanhemmat nauttii hellesäästä ja kylmästä oluesta. Aikamoinen kulttuuriero Suomeen!


Tämän jälkeen piti käydä lähikaupassa ostamassa jotain tärkeää ennen kuin ovet sulkeutuvat. Paikka olikin lämpimänä perjantai-iltana täynnä nuoria ihmisiä, jotka ostivat kertakäyttögrillejä, makkaraa ja suunnilleen kaikki kaupasta löytyvät alkoholijuomat. Asettauduin ostoksineni kassajonon perään ja sain hetken odotella ja seurata varsin railakasta menoa ympärilläni. Omissa käsissäni minulla oli leipää ja megapakkaus - vaippoja! Siinä oli symboliikkaa kerrassaan. No, myöhemmin lähdin vielä käymään toisessa Biergartenissa ja tutustuin siellä uusiin ihmisiin ja ilta oli lopulta oikein hauska.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14151351/?claim=6nzng3swbf6">Follow my blog with Bloglovin</a>

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

München lasten kanssa TOP3

Uusi asunto löytynyt!

Takaisin kotiin